Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Femeia tâlhărită la Pogana. Agresorul a fost prins

masina politie ruralaPolițiștii au identificat principalul suspect în comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă pe raza comunei Pogana. Codul Penal prevede pentru această faptă o pedeapsă cu închisoarea de le 3 la 18 ani.

În după-amiaza de 24 februarie 2013, poliţiştii au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 despre faptul că  o femeie în vârstă de 53 ani, din satul Bogeşti, comuna Pogana a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În ziua respectivă, în timp ce femeia mergea către domiciliu, un tânăr i-a smuls din mână sacoşa în care avea suma de 460 lei, documente şi alte bunuri.

Cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Iana şi Postului de Poliţie Pogana au dus la identificarea principalului suspect – M.Florin, în vârstă de 18 ani, domiciliat în satul Bogeşti, comuna Pogana.

M. Florin cunoştea faptul că femeia este gestionară la un magazin din localitate. A observat-o în timp ce se deplasa către domiciliu şi a aşteptat-o sub un pod. Tânărul a profitat de întuneric şi i-a smuls  sacoşa din mână. Ulterior, M.Florin s-a deplasat la locuinţa concubinei sale din comuna Perieni. 

Polițiștii au recuperat documentele şi suma de 85 lei, diferența de bani fiind cheltuită de suspect pe raza comunei Perieni şi în municipiul Bârlad.

În prezent, faţă de M. Florin se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Lăsați un comentariu