Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Puşcărie pentru cei trei bărbaţi care au violat o tânără într-un taxi

Judecatoria VasluiCei trei bărbaţi din Vaslui care, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2012, au violat o tânără într-un taxi şi, apoi, într-o garsonieră au fost condamnaţi la închisoare. Judecătoria Vaslui a dispus, marţi, condamnarea acestora la câte cinci ani şi două luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, viol şi violare de domiciliu.
Vilatorii au fost judecaţi după ce în decmebire anul trecut au luat o tânără de 22 de ani dintr-o locuinţă, apoi au violat-o într-un taximetru şi într-o garsonieră din municipiul Vaslui.
Vă reamintim că doi dintre bărbaţi, unul în vârstă de 29 şi celălalt de 39 de ani, au plecat cu un taximetru din municipiul Vaslui la un prieten de-al lor, de 22 de ani, din localitatea Târzii, unde cei trei au băut împreună mai multe sticle cu vin.
Ulterior, susţin anchetatorii, bărbaţii s-au urcat în maşina cu care veniseră şi au mers la o locuinţă din Curteni, de unde cel mai în vârstă dintre ei a scos, folosind forţa, o tânără de 22 de ani, în pofida opoziţiei concubinului acesteia.
Urcată pe bancheta din spate a taximetrului, femeia a fost obligată de către doi dintre tineri să întreţină relaţii sexuale cu ei în timp ce se deplasau cu maşina spre municipiul Vaslui, pe drumul european E 581 şi drumul naţional 24. Apoi, ajunşi în oraş, cei trei bărbaţi au dus-o pe tânără într-o garsonieră, unde au violat-o din nou.
În urma sesizării făcute de către concubinul tinerei, poliţiştii i-a prins, pe 3 ianuarie 2013, pe cei trei bărbaţi în momentul în care se întorceau cu un alt taximetru în localitatea Curteni. Ei au fost arestaţi preventiv la începutul lunii ianuarie pentru 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Huşi, care, de altfel, au şi prelungit perioada arestului preventiv.

Lăsați un comentariu