Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Șemineele se potrivesc în orice locuință. Ai căldură, confort și stil!

Șemineele se potrivesc în orice locuință. Ai căldură, confort și stil!Putem afirma că într-un fel trăim în era șemineelor, și asta pentru că din ce în ce mai multă lume, vorbind și de români, aleg ca la construirea unor locuințe să adauge și un șemineu, acesta putând fii clasic, modern sau rustic. Atunci când vine vorba de alegerea unui șemineu, specialiștii în domeniu au observat că românul este mai pretențios. Și asta pentru că pe lângă un raport calitate-preț avantajos caută și o echipă de profesionaliști ce se află în spatele construcției, echipă care să lucreze prompt și calitativ. Așadar, vasluienii pot găsi șeminee ieftine, dar totodată de calitate, la Seminee Vaslui.

Şemineele se împart în două categorii atunci când vorbim despre funcţionalitate şi transferul căldurii: şeminee clasice, cu distribuţie a căldurii prin tuburi izolate, şi termoşemineele a căror căldură se transferă în camere prin intermediul caloriferelor.

Şemineele clasice cu distribuţie pe aer cald sunt în acest moment cele mai des întâlnite şeminee de pe piaţă pentru că nu depind de altceva decât de lemne.
În schimb, așa-numitele seminee centrala sunt construcţii mai complexe de încălzire prin faptul că sunt conectate la reţeaua de calorifere şi au un sistem de stocare a apei încălzite cu vas de dilatare, acesta fiind un sistem de siguranţă în caz de supraîncăzire a apei din focar.

Dacă în cazul şemineelor clasice trebuie să alimentăm mereu focul pentru a menţine căldură, în cazul termoşemineelor, apa caldă este recirculată prin calorifere şi putem beneficia de această rezervă multe ore după stingerea focului.

O firmă care s-a adaptat perfect cerințelor pieței și dorințelor românilor este Șeminee Vaslui. Firma analizează constant piața și dorințele oamenilor, acest lucru ajutând la optimizarea serviciilor. Echipa oferă gratuit consultanția necesară fiecăruia în vederea alegerii celui mai potivit șemineu. La Şeminee Vaslui găseşti o gama largă de termoşeminee, seminee centrală, focare semineu vaslui, sobe pe lemne, coşuri de fum şi accesorii pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului.

Lăsați un comentariu