Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Arestat preventiv pentru tâlhărie şi violare de domiciliu

tinar-cu-catuse-pe-mainiUn tânăr, în vârstă de 24 ani, din judeţul Iaşi  fost arestat preventiv, fiind cercetat de poliţiştii vasluieni pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.

În noaptea de 09 spre 10 martie, Constantin B. a intrat în curtea unei familii bărbat din localitatea Protopopeşti, comuna Tăcuta şi a încercat să fure cinci animale.

Proprietarii au sunat imediat la 112, iar poliţiştii Postului de Poliţie Tăcuta l-au prins imediat pe tânărul din comuna Ciurea, județul Iaşi.

Din cercetările efectuate de polițiștii Secţiei de Poliție Rurală 2 Vaslui s-a stabilit faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Constantin B. a intrat în curtea unei locuinţe şi apoi într-un ţarc pentru animale. A ales cinci animale pe care le-a scos din țarc, moment în care a fost surprins de proprietar. În încercarea de a fugi, tânărul a lovit proprietarul cu o furcă, provocându-i leziuni la mâini.

Împotriva tânărului a fost luată măsura reținerii, ulterior acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui. Instanţa a dispus arestarea preventivă a învinuitului pentru o perioadă de 29 zile.

Suspectul este cunoscut cu antecedente penale pentru infracţiuni de furt, fiind eliberat din penitenciar în luna octombrie 2012.

Lăsați un comentariu