Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Autorităţile le-au pus gând rău chiriaşilor rău platnici din locuinţele de stat

Zeci de chiriaşi ai statului, care stau în locuinţele administrate de Goscom Vaslui, sunt la un pas de a fi evacuaţi din case.
De la începutul acestui an şi până acum pe lista neagră sunt deja 55 de chiriaşi, care au restanţe uriase la plata chiriilor.

„Noi avem de încasat niste sume de bani si vom utiliza toate pârghiile legale pentru recuperarea acestora. Dacã va fi nevoie, vom face si publicã lista rãu platnicilor la chirii. În momentul în care vom depista o persoanã care are posibilitãti financiare dar nu îsi stinge datoriile, trecem la evacuare. Mesajul nostru pentru toti acesti locatari este simplu: dacã nu plãtesc chiriile, vor fi evacuati! Nimeni nu va fi iertat!“, a declarat directorul Goscom Vaslui, Cãtãlin Bîrleanu.

Evacuarea va fi facuta imediat ce se vor pronunta sentintele civile care au ca obiect rezilierea contractelor de închiriere. Actionarea în judecatã a chiriasilor s-a fãcut în conditiile în care chiria lunarã porneste de la 20 de lei si poate ajunge pânã la 150 lei, pentru un apartament cu patru camere.

Restantele la chirii ajung sa depaseasca insa si 6000 de lei pe apartament.

În prezent, societatea administreazã un fond locativ de stat de 277 de apartamente, din care 105 sunt apartamente ANL.

Lăsați un comentariu