Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Două accidente feroviare produse pe raza judeţului

Un accident feroviar soldat cu vătămarea corporală a unei persoane a avut miercuri dimineață, pe D.J. 244 A, în afara localităţii Gara Roşieşti. Nicolae D., în vârstă de 28 ani, din municipiul Constanţa, conducea un autoturism către comuna Vutcani, iar la km 4 nu a respectat semnificația  indicatorului „Trecere la nivel cu cale ferată dublă, fără bariere”, fiind acroşat de un utilaj feroviar, destinat lucrărilor de întreţinere la cale ferată, care se deplasa pe cale ferată pe direcţia Banca- Costeşti.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui Nicolae D., care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde a fost diagnosticat cu „fractură humerus drept, traumatism cranio-facial, policontuzii.

Accidentul are loc după ce marţi trenul 15412 Bârlad- Galaţi a acroşat remorca unui camion, la trecerea peste calea ferată din afara localităţii Griviţa.  

Ionel B, în vârstă de 37 ani, domiciliat în Tîrgu Bujor, judeţul Galaţi, conducea un autocamion cu remorcă, iar la trecerea la nivel peste calea ferată nu s-a asigurat în mod corespunzător şi s-a angajat în traversarea căii ferate, fiind surprins de automotorul trenului Bârlad – Galaţi.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale, adică avarierea automotorului în partea frontală şi distrugerea remorcii autocamionului.

Lăsați un comentariu