Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Maşină căptuşită cu ţigări descoperită în Vama Albiţa

Vama-AlbitaInspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Albiţa au descoperit, miercuri, peste 1.200 de pachete de ţigări de contrabandă într-un autoturism ce venea din Republica Moldova. În jurul orei 16.30, s-a prezentat pentru control vamal, la Biroul Vamal Albiţa, un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean român.
La controlul amănunţit efectuat în baza analizei de risc de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 25 360  ţigarete (1268 pachete) marca HILTON.
Tigările “căptuşeau” mijlocul de transport fiind descoperite în locaşuri special amenajate în aripile din spate, în bord, la schimbatorul de viteze, sub cotiera din faţă şi în tavan.

Conform prevederilor legale în vigoare, autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării ţigaretele şi autoturismul care avea modificări structurale confecţionate în scopul introducerii ilegale pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8 000 lei.

Lăsați un comentariu