Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Adolescent de 15 ani arestat pentru tâlhărirea unei femei

Un adolescent de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 14 zile, după ce marţi seară a tâlhărit o femeie de 59 de ani. El a încercat să smulgă din mâna unei femei o sacoșă, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Petru Rareș, din municipiul Bârlad.
Polițiștii și jandarmii ajunși la fața locului au stabilit faptul că femeia, în vârstă de 59 ani, mergea către locuința sa, iar la un moment dat a fost ajunsă din urmă un tânăr care a încercat să-i smulgă sacoșa din mână. Femeia a căzut pe trotuar, iar  tânărul a lovit-o cu picioarele. Victima a strigat după ajutor, iar în sprijinul acesteia au venit două persoane, rude cu femeia, care l-au imobilizat pe  tânăr până la sosirea polițiștilor.
Didi M., în vârstă de 15 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, a fost condus la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru audieri. 
Împotriva acestuia, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie.
Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 14 zile, acesta fiind condus în arestul inspectoratului.

Lăsați un comentariu