Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Militarul din Bârlad, care distrus patru autoturisme într-un accident, avea o alcoolemie uriaşă!

militarMilitarul, în vârstă de 40 de ani, din Bârlad care a provocat , în urmă cu câteva zile, un accident în lanţ cu maşina de serviciu, distrugând practic patru autoturisme, era într-o avansată stare de ebrietate.

Medicii legişti au stabilit, pe baza analizelor recoltate de la acesta în urma accidentului, că militarul avea o alcoolemie de 3 la mie, adica  o valoare de aproape patru ori mai mare faţă de limita maximă legală admisă în România.

Dosarul de cercetare penală în acest caz, în care şoferul este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,8 g/litru alcool pur în sânge, va fi înaintat către Parchetul Militar Iaşi spre competentă soluţionare„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Vă reamintim că accidentul provocat de militarul băut a avut loc în zona centrală a municipiului Bârlad, după ce acesta a intrat în plin cu maşina de serviciu în alte trei autoturisme staţionate pe partea dreaptă a străzii, pe care le-a avariat. El a pierdut controlul asupra direcţiei în momentul în care a încercat să ia curba la dreapta.

Lăsați un comentariu