Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Hunday Santa Fe furat din Italia, găsit de poliţiştii de frontieră din Vaslui

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană (Republica Moldova), care a încercat să treacă prin Punctul de Trecere a Frontierei  Albiţa cu un ansamblu de vehicule, cu care transporta un autoturism declarat furat de  autorităţile italiene.

În ziua de 05 iulie a.c., în jurul orelor 03.30, la frontieră s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat , Ion G., în vârstă de 42 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din  autocamion marca Scania şi platforma marca Lohr, cu care transporta mai multe autoturisme.

La controlul de frontieră s-a constatat că unul din cele 8 autoturisme, respectiv un autoturism marca Hyundai, model Santa Fe, înmatriculat în Italia figura ca  fiind declarat furat de autorităţile italiene.

 Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerile legale.

Vehiculul în valoare de 28.350 lei a fost indisponibilizat, în vederea recuperării acestuia de către proprietar.

Lăsați un comentariu