Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Accident cu un şofer băut care a dat bir cu fugiţii după impact

 Accident în noaptea de luni spre marţi pe Drumul Naţional DN24, pe un sector de drum din afara localităţii Văleni. Un bărbat de 38 de ani, care  conducea un autovehicul din direcția Vaslui către Iași,  într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a intrat într-un pod, aflat pe partea dreaptă a părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerei aflate pe locul dreapta față, o femeie  de 45 ani, domiciliată în municipiul Vaslui. Aceasta a fost diagnosticată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu „politraumatism”, însă nu a rămas internată.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea  polițiștilor. S-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a fost obținut rezultatul de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, fără încuviințarea poliției.

Lăsați un comentariu