Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Şoferi de ambulanţă acuzaţi de furt de motorină

Poliţiştii de investigare a fraudelor au declanşat o anchetă la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, unde mai mulţi şoferi de autosanitare sunt suspectaţi că furau motorină în timp ce alimentau maşinile în staţiile de carburanţi.
Sesizările au fost făcute de către un salariat, asistent medical, care a declarat că furtul s-ar face în complicitate cu angajaţii benzinăriilor, unde SAJ Vaslui are carduri de alimentare pentru fiecare maşină de ambulanţă în parte.

În timp ce alimentează autosanitarele, şoferii au canistre, pe care le umbleau cu combustibil.

Serviciul de Investigare a Fraudelor Vaslui face cercetări privind modalitatea de achiziţie şi consum al carburantului pentru autospecialele din dotarea SAJ. Până la finalizarea anchetei, nu pot fi date publicităţii informaţii din dosarul de anchetă„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui neagă, însă, acuzaţiile.

„Toate aceste reclamaţii sunt făcute de un asistent medical care se plictiseşte pentru că nu merge la urgenţe. Se plimbă toată ziua prin curtea Staţiei de Ambulanţă Vaslui şi se laudă că vrea să ne tracaseze. Însă, legat de aceste presupuse furturi, nici vorbă de aşa ceva. A existat un incident cu un ambulanţier, care a şi fost sancţionat prin mutarea disciplinară „, a spus  managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Lăsați un comentariu