Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Un şofer nervos, implicat într-un accident, a vrut să lovească cu maşina un cameraman

Supărat că a fost implicat într-un accident rutier, un şofer din Vaslui şi-a vărsat nervii pe un operator care a surprins incidentul. Bărbatul a urcat la volan şi a apăsat pedala de acceleraţie, cu intenţia de a-l călca pe cameraman. Pentru asta, bărbatul a intrat chiar şi pe contrasens.

Cameramanul a avut prezenţă de spirit şi s-a ferit într-o fracţiune de secundă din faţa maşinii. A sărit într-un şanţ de pe marginea drumului pentru a nu fi accidentat, informează România TV. Şoferul nervos nu s-a mulţumit doar cu atât. A coborat nervos din maşină şi a sărit la bătaie şi l-a înjurat pe operator. După tot scandalul, şoferul s-a făcut nevăzut.

Jurnaliştii se aflau pe teren în momentul în care au văzut o maşină avariată şi proiectată pe câmp. Au coborât pentru a surprinde imagini de la faţa locului. Vinovat de producerea accidentului a fost chiar şoferul nervos, care a depăşit pe linia continuă şi s-a izbit violent de un autoturism care efectua un viraj la stânga. Pentru că nu au fost victime, şoferul a scăpat fără nicio sancţiune.

Jurnaliştii vor depune plângere la poliţie, iar dacă se va dovedi că şoferul a avut intenţia de a-l călca pe operator, atunci acesta va putea fi cercetat pentru tentativă de omor.

Lăsați un comentariu