Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Tineri judecaţi pentru trafic de minori! O fată de 14 ani era obligată să se culce cu mai mult de 10 bărbaţi pe zi

Patru tineri din municipiul Bârlad din judeţul Vaslui au fost trimişi în jduecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) după ce au întreţinut relaţii sexuale cu minore şi le-au obligat să se prostitueze. Totul a început în anul 2010, când Mario Angel Obreja a sedus o minoră de 14 ani dintr-un centru de plasament din Bârlad, pe care a convins-o mai apoi să se culce cu alţi bărbaţi pe diferite sume de bani. Fata avea şi câte 10 clienţi pe zi. La un moment dat, ea nu a mai vrut să se prostitueze, iar Obreja a înjurat-o, a bătut-o şi a forţat-o să satisfacă mai mulţi bărbaţi, după orele de curs, minora fiind în clasa a VIII-a. Ea era nevoită să se culce cu mai mult de zece bărbaţi în doar câteva ore pentru că la ora 23.00 era adusă înapoi în centrul de plasament.

În plus, fata nu era singura din centrul de plasament care mergea în apartamentul respectiv pentru a face sex cu bărbaţi, după cum le-a declarat tânăra anchetatorilor.
Alături de Mario Angel Obreja, procurorii au dispus trimiterea în judecată, sub  aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi act sexual cu minori, a proprietarului apartamentului, Toader Nistor, precum şi a fraţilor Ciprian şi Vasile Parnica, din Bârlad.

Tânăra se află acum tot în centrul de plasament din Bârlad şi urmează un program de consiliere psihologică.

Lăsați un comentariu