Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Scandal monstru la Vaslui! Un bărbat a distrus un bar cu un topor

Scandal de proporţii într-un bar din localitatea vasluiană Vinderei. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a provocat un dezastru, miercuri seară, după ce a consumat mai multe pahare de alcool. Omul a pus mâna pe un topor şi a lovit în stânga şi în dreapta înjurând şi ameninţând.

Prejudiciul creat este de aproximativ 5.000 lei. Cu ocazia controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit asupra lui mai multe bunuri sustrase din societatea respectivă.Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui

El a fost arestat preventiv pentru 29 zile. El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, furt calificat, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și portul fără drept de obiecte confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Suspectul mai este cercetat într-un alt dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de omor (asupra unui bărbat din comuna Vinderei, la începutul lunii septembrie 2013).

De asemenea, bărbatul mai este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni la viața sexuală.

 

Lăsați un comentariu