Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Accident! Căruţă cu doi copii, spulberată de o furgonetă

Un accident spectaculos s-a petrecut luni, pe drumul naţional Vaslui-Bacău, la ieşirea din Zona Industrială. O căruţă în care se aflau doi copii, unul de 12 şi celălalt de 15 ani, ambii din suburbia Rediu, a pătruns pe drumul naţional, fără ca băieţii să se asigure. Căruţa a fost distrusă complet în urma impactului cu furgoneta care venea dinspre Vaslui.

Mai multe echipaje de pe Ambulanţă şi SMURD au ajuns la locul accidentului, încercând să ajute pe cei doi copii răniţi în accident. Conform martorilor oculari, copiii erau în stare bună, unul dintre ei acuzând dureri la coloană, iar celălalt la umăr. Şoferul unei maşini care venea dinspre Bacău a văzut cum căruţa a pătruns în drumul naţional fără se asigure şi a fost lovită în plin de o furgonetă care tocmai ieşea din Zona Industrială spre Bacău.

Erau doi copii. Unul dintre ei a zburat peste maşina mea, mi-am pus mâinile în cap. Eu veneam dinspre Bacău şi pe contrasens venea o altă maşină. Eu am evitat, am pus frână şi celălalt şofer a intrat în plin în ei. Unul dintre ei a zburat peste maşina mea, mi-am pus mâna peste cap şi m-am aplecat peste copilul mic din maşina mea, ca să nu aibă probleme. M-am oprit lângă căruţă, aici, lângă cal. Am luat calul şi l-am legat la un gard. Unul dintre băieţi era căzut pe marginea drumului”, spune martorul ocular al accidentului.

Copiii au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii au început verificările.

 

Lăsați un comentariu