Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Crimă oribilă la Perieni! La 63 de ani şi-a ucis soţia din gelozie. Totul a pornit de la o emisiune TV

Gest şocant al unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din localitatea vasluiană Perieni. Acesta şi-a omorât soţia, ştrangulând-o cu cureaua de la pantaloni. Bărbatul era convins că femeia îl înşeală de luni de zile cu un localnic.

Maria Postolache, în vârstă de 63 de ani, a fost găsită, luni, fără suflare, în locuinţa sa. Încă în stare de şoc, nora ei spune că i s-a făcut rău când şi-a văzut soacra prăbuşită, cu o curea la gât. A ieşit în drum şi a strigat după ajutor.  Pentru biata femeie nu mai era nimic de făcut.
Am fost la ea şi, când am intrat în cameră, era căzută şi cu o curea la gât. Era vânătă la viaţă şi nu avea nicio reacţie. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău şi am ieşit în drum. Am strigat după ajutor, dar nu mai era nimic de făcut. Mama era moartă! A murit degeaba, credeţi-mă! El era foarte gelos, chiar şi la vârstă asta. Fără motiv, vă spun sincer! Mama îşi vedea de casă, de familie, nici la poartă nu ieşea de frica lui! A murit degeaba ! A ştrangulat-o cu cureaua de la pantaloni şi a lăsat-o în mijlocul casei ! E un criminal, să îi putrezească oasele în puşcărie ! “, a spus Mihaela, nora victimei.

Tot satul este surprins de teribila întâmplare.
” Am înţeles că el se uita la o emisiune tv, unde îşi spun povestea soţii înşelaţi de parteneri. Mereu îi reproşa că şi ea calcă strâmb cu un om de aici de la noi din sat. Fără nicio dovadă, fără nicio legătură cu realitatea. Luni de zile l-a pândit Simion pe bărbatul acela şi l-a aşteptat să treacă pe la poarta lui, hotărât să îi ia viaţa. Uite că şi-a ucis nevasta! Nevinovată! Aveau o vârstă, aveau copii, nepoţi, nu trebuia să se termine aşa!  E o prostie ce s-a întâmplat! El are un băiat la puşcărie, de vreo şapte-opt ani, a omorât un cioban. Acum se duce şi el ! Nu era om rău, nu făcea prostii, dar se purta rău cu nevasta lui, o femeie tare cuminte şi credincioasă ! ”, au povestit vecinii.

Acum, bărbatul îşi va petrece următorii ani din viaţă după gratii pentru omor calificat.

 

Din primele date de anchetă a rezultat că pe 4 noimebrie, pe fondul unor conflicte de familie mai vechi, numitul Postolache Simion a strangulat-o pe soţia sa cu cureaua de la pantaloni, acţiune în urma căreia femeia a decedat. El este cercetat acum pentru omor calificat, faptă pentru care pedeapsa este de până la 25 de ani. Urmează să dispunem măsuri procedurale în privinţa sa şi în funcţie de datele medico-legale. Se pare că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. Bărbatul şi-a recunoscut comiterea faptei şi regretă cele întâmplate”, a declarat Vasile Şelaru, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Lăsați un comentariu