Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

FOTO Tupeu de şofer! Vezi unde şi-a parcat maşina un bărbat pentru a nu căra sacoşele cu cumpărături

Chiar dacă în centrul civic, până şi circulaţia bicicletelor este interzisă, pentru a proteja dalele de granit proaspăt montate, marti un ilfovean şi-a parcat maşina în loc interzis, chiar în uşa supermarketului unde îşi făcea cumpărăturile.

Un ilfovean a venit la cumpărături la un supermarket din centrul oraşului, şi, ca să nu care prea mult sacoşele, şi-a parcat maşina pe dalele din granit recent montate în zona fântânei arteziene din centrul municipiului.

Nu am găsit loc de parcare şi nu am ştiut că mai sunt alte parcări în spatele blocurilor! Doar nu era să car atâta cantitate la sute de metri, acolo unde aş fi putut parca maşina!”, a fost scuza ilfoveanului.

Pentru a parca maşina în imediata apropiere a supermarketului, şoferul, obişnuit se pare cu regulile de circulaţie care se “aplică” în capitală, a intrat cu veviculul pe trotuar, pe la trecerea de pietoni, lucru complet interzis de lege. Pentru a fi siguri că şoferul comod nu scapă de amendă, muncitorii care lucrează la reabilitarea centrului civic i-au blocat ieşirea spre stradă. Pentru comoditatea sa, ilfoveanul, un bărbat de circa 50 de ani, a riscat o amendă din partea poliţiei locale între 200 şi 600 lei, primind în final minimul, de 200 lei.

 

Lăsați un comentariu