Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

I-aţi văzut? Sunaţi la 112! Doi vasluieni sunt dispăruţi fără urmă

Două persoane au fost date în urmărire naţională după ce rudele au sesizat poliţiştii privind dispariţia acestora.

Ioana Flocea, în vârstă de 93 de ani, din comuna Laza, a dispărut de la domiciliul său în ziua de 31 octombrie a.c. Femeia a fost văzută ultima oară de fiul ei, în seara de 31 octombrie a.c., ora 18.00. Semnalmente: înălţimea 1,60 m, 45 – 50 kg, păr cărunt, ochi căprui. La data dispariţiei femeia era îmbrăcată cu un pulover de culoare închisă, fustă de culoare neagră, iar pe cap purta batic negru.

 

Cea de-a doua persoană dispărută este din municipiul Vaslui şi are vârsta de 60 de ani.

Lucian Paşol a plecat în luna martie a acestui an, în mod voluntar, de la o fermă aflată pe raza localităţii de domiciliu, unde lucra ca îngrijitor şi nu a mai revenit până în prezent. Sesizarea cu privire la dispariţia sa a fost primită la poliţie abia în luna octombrie a.c. Semnalmente: înălţimea 1,65 m, 55 – 60 kg, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate în ziua dispariţiei.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Postului de Poliţie Laza efectuează activităţi specifice în vederea depistării acestor persoane, fiind dispusă urmărirea naţională. Cetăţenii care pot oferi orice date de natură să conducă la găsirea lor sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă, sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

 

 

Lăsați un comentariu