Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Directoarea liceului din Vaslui vine cu explicaţii după spectacolul erotic de la bal! VIDEO!

Izbucnirea scandalului de la Balul Bobocilor al Colegiul Economic „Anghel Rugină”, provocat de prezenţa pe scenă alături de interpretul invitat, Morris, a două domnişoare dansatoare care au oripilat cadrele didactice prin vestimentaţie şi prin mişcările mult prea provocatoare, a fost posibilă din cauza unei organizări deficitare. Conducerea colegiului încearcă să explice cum s-a ajuns în această situaţie.

Balul Bobocilor de la „Anghel Rugină” a ieşit din tipare anul acesta, însă nu aşa cum şi-ar fi dorit organizatorii. Daniela Popescu, directorul Colegiului, susţine că întreaga peripeţie s-a produs pentru că artistul nu ar fi anunţat că va veni însoţit de animatoare. Nici un cadru didactic nu le-a văzut pe dansatoarele „dezbrăcate” înainte de a ieşi pe scenă, prezenţa lor fiind o surpriză neplăcută.

Organizator a fost un grup de profesori şi elevi. Eu personal m-am ocupat de securitate, să nu se întâmple nimic neplăcut. Am dorit ca totul să decurgă corect şi fără probleme, ţinutele să fie decente şi programul adecvat. A fost bine până în momentul în care a urcat artistul pe scenă cu fetele. În contract nu era nicăieri precizat că vine cu animatoare. Noi îl aşteptam singur. A întârziat puţin, apoi de la vestiar a urcat direct pe scenă cu cele două fete. Eram în sală. Dansatoarele nu aveau nici ţinuta şi nici comportamentul adecvat pentru spectacolul nostru. În sală erau prezenţi copii, părinţi şi cadre didactice a căror menire este să formeze caractere şi să educe elevi, în niciun caz nu puteam tolera un spectacol deplasat. Am intrat în panică iniţial, apoi m-am ridicat şi am solicitat rapid să fie întrerupt spectacolul. Profesorii erau şi ei sideraţi. Am spus clar că dansatoarele trebuie să părăsescă scenă, am discutat apoi cu artistul, i-am explicat că nu putem permite un astfel de spectacol, l-am rugat să continue singur, dar nu a mai dorit să urce pe scenă”, a spus Daniela Popescu, director al Colegiului Economic „Anghel Rugină”.

VEZI AICI VIDEO!

Lăsați un comentariu