Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Un şofer începător a intrat cu maşina în stâlp de beat ce era

Aflat într-o avansată stare de ebrietate, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Văleni, a plecat la plimbare sâmbătă cu autoturismul prin municipiul Vaslui. La un moment dat, pe strada Ştefan cel Mare, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din partea dreaptă.accident cu masina in stalp

“Andrei V., de 19 ani, din comuna Văleni, posesor al permisului de conducere din anul 2013, conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Vaslui. Acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui Dan G., de 20 ani, din comuna Văleni, pasager în autoturism”, a declarat agent principal Alina Tonică, din cadru Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

La spital victima a fost diagnosticată cu fractură de claviculă dreapta. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Vaslui au testat conducătorul auto, rezultând o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi l-au condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lăsați un comentariu