Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Pieton accidentat grav de un TIR

Sâmbătă, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Strâmtura, comuna Banca, a fost accidentat grav de un TIR în timp ce se deplasa pe marginea carosabilului. Iniţial, victima a fost transportată Spitalul Municipal de Urgenţă “Elena  Beldiman” din Bârlad, dar la scurt timp s-a dispus transferul către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral, comă grad ll.

Pe D.E. 581, în localitatea Strîmtura, comuna Banca, a avut loc un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: în timp ce Nicolae G., de 58 de ani, din municipiul Constanţa conducea un autotren format din cap tractor şi semiremorcă, din direcţia Bârlad către Vaslui, în timp ce tranzita localitatea Strîmtura, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat şi accidentat pe Sorin A., de 38 ani, din localitate, care se deplasa pe marginea din dreapta carosabilului, în calitate de pieton, având aceeaşi direcţie de mers cu autotrenul”, a declarat agent principal Alina Tonică, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Lăsați un comentariu