Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, şef la Centrul de Afaceri

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Tudor Buzatu, a devenit director al Centrului de Afaceri. Asta după ce fostul director, Florin Sârbu, şi-a dat demisia din funcţie. Fiul preşedintelui CJ, Dumitru Buzatu, va fi deocamdată interimar pe aceasă funcţie.

Sunt chestiuni publice.Fiul meu lucrează de cinci ani…Nu am ce să comentez. Cui nu-i convine să mă reclame la procuratură”, a declarat, pentru VasluiNews, preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu. (foto)

A fost o decizie personală, a rămas pe funcţie Tudor Buzatu, care era director executiv. Nu ştiu dacă se va organiza concurs pentru postul meu, cert este că acum Centrul are o echipă de conducere”, a spus Florin Sârbu. „Nu e nicio schimbare de funcţie, eu sunt director executiv din 2011. Nu ştiu dacă voi rămâne pe post sau se va organiza concurs. Probabil, sunt interimar”, a confirmat Tudor Buzatu.

Centrul de Resurse pentru Afaceri condus de Tudor Buzatu a reprezentat o investitie de peste trei milioane de euro, fiind finanţat în proporţie de 75% prin fonduri europene, diferenţa fiind asigurată, prin cofinanţare, de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Vaslui. Tudor Buzatu va primi, lunar, 3000 de lei pentru funcţia pe care o ocupă, aceea de director general.

Tudor Buzatu este şi preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret al PSD.

Lăsați un comentariu