Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Trupul neînsufleţit al studentei călcată pe trecerea de pietoni a ajuns acasă

Miercuri seara, sicriul cu trupul neînsufleţit al Dianei Gabriela Damian a fost depus la Biserica Sf. Mina. La doar 19 ani, Diana avea multe planuri. Anul acesta şi-a împlinit cel mai mare vis, acela de a intra la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Totul s-a năruit pe 26 noiembrie, când pe o trecere de pietoni un şofer imprudent a lovit-o în plin. Potrivit martorilor, ea s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni. Maşina de pe prima bandă i-a acordat prioritate de trecere, însă din spate, pe banda a doua, a venit în viteză un autoturism marca Hyundai, de culoare neagră. în urma impactului Diana a fost aruncată 40 de metri mai departe, într-o baltă.
Eram în timpul serviciului, chiar acolo unde s-a întâmplat accidentul. M-am dus repede la fată… avea faţa plină de sânge. Era într-o baltă şi i-am ridicat capul. Nu mai putea să vorbească, doar gemea… încerca săraca să mă strângă uşor de mână, de durere sau să îmi spună ceva. Apoi au venit cei de la ambulanţă. Avea căştile pe urechi, dar i le-au scos cadrele medicale când i-au pus gulerul cervical. Fiind martor, am rămas la măsurători. L-au testat pe şofer, dar nu era băut. A avut viteză. Vă rog să mă credeţi că acele imagini nici acum nu le-am putut uita. Impactul a fost nimicitor, i-a zdrobit creierii, era pur şi simplu desfigurată. La felul cum arăta mă surprinde că a mai trăit câteva săptămâni„, ne-a declarat unul din martorii de la accident. La spital Diana a fost ţinută în viaţă de aparate 18 zile.

Sâmbătă seara inima i-a cedat. A murit la doar 19 ani. „Nu mi-am recunoscut fata la spital… faţa nu o mai avea…”, a declarat mama Dianei.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vaslui: Trupul neînsufleţit al studentei călcată pe trecerea de pietoni a ajuns acasă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu