Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Locuri de muncă pentru vasluieni în Spania şi Danemarca, la cules căpşuni

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna ianuarie 2014  in judetele Vaslui si Olt burse ale locurilor de munca pentru recrutarea a 750 de lucratori in domeniul agricol ( cules de capsuni).

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui organizeaza in data de 13 ianuarie 2014, cu incepere de la ora 900 ,selectie de forta de munca pentru sectorul agricol din Spania.

Actiunea are ca scop punerea in practica a acordului bilateral dintre Spania si Romania pentru acoperirea ofertelor de munca din partea angajatorilor spanioli.

La acest eveniment participa reprezentanti ai angajatorilor spanioli si ai Agentie Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

 

Descrierea ofertei de locuri de munca:

Angajatorul  spaniol  ofera un numar de 750 de locuri de munca pentru recoltarea de capsuni.

Durata contractelor de munca este  de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare  fiind 15.02.2014.

Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe saptamana impartite  in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica.

Programul  de  lucru incepe la primele ore ale dimineţii. In decursul celor  6,5  ore  de  lucru pe zi este prevazuta cu o pauza de o jumatate de ora.

Salariul  oferit  este  de  39,48  euro  brut /zi conform Conventiei colective  aplicabile  platibil  la  doua  saptamâni  prin transfer bancar. Contributiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Sunt  solicitate persoane apte  pentru munca la camp.

La selectie vor putea participa doar persoanele  care sunt inregistrate in baza de date a agentiei ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Actele necesare inregistrarii in baza  de date sunt:

–          Copie act de identitate ( cu o valabilitate de minim 6 luni);

–          Adeverinta medicala eliberata de medicalul de familie ( apt pentru munca);

–          Cazier judiciar ( fata antecedente penale);

–          Curriculum vitae.

Termenul limita pentru inregistrarea in baza de date a agentiei este 10.01.2014.

EURES Romania dispune de 35 de posturi pentru muncitori in agricultura ( cules de capsuni ) in Danemarca

Descrierea locului de munca: Munca se desfasoara la  o ferma ecologica, in aer liber. Culesul capsunilor incepe devreme, la 4-5 dimineata. Sezonul de recoltare a capsunilor incepe aproximativ la inceputul lunii iunie si se termina in jurul datei de 15 august. Mai multe informatii se gasesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk.

Cerintele locului de munca: Varsta minimă 18 ani, Experienta anterioara la culesul capsunilor constituie un avantaj; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului. Se accepta si cupluri. Se solicita  cunostinte  de limba engleza – nivel mediu.

Salarizare: Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata (la kilogram). Se plateste echivalentul in coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg.

Durata contract: este de aprox. 6-7 saptamani. 6 zile/saptamana, in medie 25-30 ore/saptamana.

 

Modul de aplicare: Candidatii sunt rugati sa trimita CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea, candidatii vor trebui sa completeze on line si un formular de aplicare ce poate fi gasit pe linkul susmentionat. Preselectia persoanelor care au aplicat se face de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor preselectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al candidatului.

Termenul limita pentru aplicare: 31.01.2014

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui la numarul de telefon: 0372.76.44.88


Lăsați un comentariu