Luni 23 Noiembrie 2020, Actualizat acum 327 zile 12:00 am

 

Lecţie de simţ civic! Ce au făcut doi pompieri care au găsit un portofel plin cu bani pe stradă

Doi pompieri din Vaslui, aflaţi în interes de serviciu în municipiul Bârlad, au dat, joi, un exemplu de spirit civic predând poliţiştilor un portofel în care se aflau peste 1.000 de lei.

Aflaţi în timpul serviciului, în municipiul Bârlad, cei doi subofiţeri au descoperit într-o parcare din municipiul Bârlad o sumă importantă de bani, într-un portofel.  Fără să stea pe gânduri, cei doi inspectori au mers imediat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad, acolo unde au predat banii în speranţa că persoana păgubită îi va putea astfel recupera.

Fapta onorantă a colegilor noştri arată încă o dată că pompierii sunt caracterizaţi de cinste dăruire şi devotament. Persoana care a pierdut suma de bani se poate adresa Poliţiei Municipiului Bârlad“, ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Cei doi subofiţeri, sunt angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui din anul  2006, respectiv 2007, timp în care au lucrat în cadrul Inspecţiei de Prevenire.

Citeste mai mult: adev.ro/n0l67d

Lăsați un comentariu