Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Hoţi de Vaslui. Ce furau dădeau pe băutură

Doi tineri din satul vasluian Cănţălăreşti, comuna Ştefan cel Mare, au fost prinşi de poliţişti după ce au săvârşit mai multe furturi.

Mircea F., de 23 ani și  Florin B., de 19 ani,  în luna ianuarie 2014, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au intrat fără drept în curtea unei locuințe din satul Cănțălărești, de unde au sustras 6 țevi metalice, fiecare având lungimea de 6 metri. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 600 lei.

Ulterior, cei 2 au comercializat bunurile sustrase pe raza localității de domiciliu, obținând suma de 170 lei și 4 litri de vin. În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit probarea activității infracționale a tinerilor, precum și recuperarea celor 6 țevi metalice, pe care le-au înapoiat proprietarului.

Mircea F. și  Florin B. mai sunt cercetați penal pentru comiterea a 2 infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 25spre 26 decmbrie 2013. Aceștia au pătruns prin efracție în anexele a 2 locuințe de pe raza localității Cănțălărești, de unde au sustras cantitatea de 60 litri vin, respectiv 10 kilograme carne de porc și 12 litri de ulei. În aceste cazuri, prejudiciul nu a fost recuperat.

La finalizarea cercetărilor, cele 3 dosare penale urmează să fie înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunere legală.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Hoţi de Vaslui. Ce furau dădeau pe băutură | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu