Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Doi tineri prinşi de poliţişti după ce au băgat spaima în locuitorii din Huşi spărgând mai multe locuinţe

Doi tineri din municipiul Huşi au fost prinşi de poliţişti după ce au băgat spaima în locuitorii municipiului spărgând mai multe locuinţe în perioada decembrie 2013- februarie 2014. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, au fost identificați și reținuți Radu R., de 25  ani și Alexandru G., de 23 ani, ambii din municipiul Huși. Polițiștii au reușit probarea activității infracționale a acestora în cazul a 6 furturi, motiv pentru care   i-au reținut luni pentru 24 ore.

La începutul lunii decembrie 2013,  Radu R. și Alexandru G. au pătruns în 2 rânduri într-o anexă a unei locuințe din municipiul Huși, de unde au sustras 4 roți auto, un generator și un cric hidraulic, pe care le-au vândut contra sumei de 180 lei.

Cei 2 au comis un alt furt din locuință în cursul lunii decembrie 2013, când au pătruns prin efracție într-o magazie a unui imobil în construcție, de unde au reușit să sustragă mai multe multe materiale de construcții și unelte electrice, valorificându-le ulterior cu suma de 350 lei.

Al treilea furt din locuință a avut loc în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2013. În timp ce se afla în vizită în locuința părții vătămate, profitând de netenția acesteia, G. Alexandru și-a însușit pe nedrept suma de 200 lei. Ulterior, în cursul aceleiași nopți, acesta a revenit, însoțit de Radu R., când au pătruns în locuință și au sustras o stație și 2 boxe, pe care le-au abandonat ulterior, acestea fiind deteriorate.

Cei 2 tineri au mai comis 3 furturi în perioada decembrie 2013- februarie 2014, sustrăgând prin demontare 5 roți auto și prezoanele aferente de la autoutilitare parcate pe străzi din municipiul Huși, pe care le-au valorificat ulterior .

Prejudiciul total cauzat prin cele 6 furturi este de aproximativ 8000 lei, fiind recuperate materiale de construcții și unelte electrice, precum și cele 9 roți.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri prinşi de poliţişti după ce au băgat spaima în locuitorii din Huşi spărgând mai multe locuinţe | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu