Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat pentru că nu a respectat măsura controlului judiciar. Vezi ce a făcut!

Un tânăr de 18 ani, din comuna vasluiană Ferești, a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentur că a încălcat obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar. Acesta, împreună cu un alt tânăr de 18 ani, Răzvan U., din municipiul Vaslui, l-au tâlhărit, pe 15 februarie, pe un tânăr de 20 de ani căruia i-au furat un portmoneu cu 350 de lei.

I-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore, iar în ziua de 16.02.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de cei 2 tineri.

În noaptea  de 21 spre 22 februarie, polițiștii vasluieni l-au găsit Bogdan A. în timp ce se afla într-un local din municipiul Vaslui. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că el a încălcat obligațiile dispuse prin măsura controlului judiciar. Practic, acesta a depășit limita teritorială fixată și s-a apropiat de un alt participant la comiterea infracțiunii, drept pentru care a fost revocată măsura controlului judiciar.

Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și a emis pe numele lui Bogdan A. mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Lăsați un comentariu