Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Doi fotbalişti audiaţi într-un dosar de trafic de minori

Doi fotbalişti au fost audiaţi într-un dosar de trafic de minori. Aceştia au evoluat la formaţia de liga I FC Vaslui şi sunt audiaţi de procurorii de crimă organizată în calitate de martori, aceştia fiind clienţi au fetelor care erau exploatate sexual de vasluianul de 48 de ani, Viorel Rusu, care se află în prezent în arest.

Unul dintre jucătorii chemaţi la audieri este fundaşul Paul Papp, în prezent împrumutat de formaţia italiană Chievo Verona la echipa de primă ligă Astra Giurgiu. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Viorel Rusu, de 48 de ani, şi-a început „activitatea” din anul 2011.

El caza fetele în locuinţa sa din municipiul Vaslui , dar şi în alte apartamente închiriate. Toţi banii pe care fetele îi scoteau din prestaţiile sexuale erau luaţi de Rusu, iar în momentul în care fetele împlineau vârsta majoratului erau exploatate sexual în în Irlanda şi, respectiv, Elveţia, prin intermediul altei persoane.

Victimele erau obligate să trimită periodic importante sume de bani ce erau ridicate, în general, de la serviciile Western Union prin intermediari sau personal.

Lăsați un comentariu