Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Sfârşit cumplit! Doi motociclişti găsiţi morţi într-un canal

Sfârşit cumplit pentru doi motociclişti din judeţul Vaslui. Aceştia şi-au pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecutla ieşirea din Bârlad spre Vaslui, pe drumul naţional 24.

Cei doi bărbaţi, de 24 şi respectiv 32 de ani,  ambii din localitatea Zorleni, se aflau pe motocicletă, iar la un moment dat, au ratat o curbă, au ajuns pe un câmp, unde au mai mers 80 de metri, şi au căzut într-un canal de colectare.

Abia luni dimineaţă au fost găsiţi, după ce un tractorist a văzut în zona în care mergea la muncile agricole motocicleta. El a sunat la 112, iar la faţa locului au mers oamenii legii.

Trupurile celor doi bărbaţi au fost scoase din apă  de pompieri şi au fost ridicate pentru efectuarea necropsiei. Potrivit medicilor, motocicliştii erau morţi de câteva ore.

Cel mai probabil conducătorul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. În urma necropsiei se va stabili dacă acesta era băut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Bărbatul de 32 de ani lucra ca pompier la Detaşamentul de Pompieri Bârlad de aproape opt ani.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sfârşit cumplit! Doi motociclişti din Vaslui găsiţi morţi într-un canal | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu