Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Vicecampion naţional la lupte umilit de antrenor

Un elev de clasa a XII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, vicecampion naţional la lupte, a fost bătut şi umilit de antrenor. Tânărul Andrei Costan de 18 ani susţine că antrenorul le reproşa sportivilor că au frizuri urâte, iar pentru că el a început să râdă, antrenorul Neculai Beligan de la CS Viitorul s-a năpustit asupra lui şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele.Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Eu m-am uitat spre el şi am început să râd la el şi el a venit şi m-a lovit cu pumnul, m-a dat pe saltea şi mi-a dat cu piciorul la urechi. Când a dat cu pumnul, m-am ferit. Eu am venit să fac sport, nu să fiu bătut de antrenor. Nu mă bate acasă şi mă bate el…”, a declarat Andrei.

Antrenorul nu regretă, însă, gestul său. El susţine că aşa trebuie educaţi tinerii.

Eu sunt mâna de fier care îi ţine acolo până la ora 23.00, băieţi şi fete, că avem şi fete. Nu mişcă niciunul şi vine unul cu o sesizare de unde înţarcă mutul iapa de la Racoviţă, din nişte noroaie, şi eu l-am adus aici”, a declarat antrenorul bătăuş.

Andrei este vicecampion naţional la lupte .El s-a prezentat la medicul legist, iar certificatul medico-legal l-a ataşat la plângerea depusă la Poliţie. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Codul Penal prevede pentru această faptă pedeapsa cu închisoarea de la trei luni la doi ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

De asemenea, şi conducerea clubului sportiv a început o anchetă. Potrivit directorului clubului, Alioşa Axinte, au mai fost discuţii că profesorul ar mai fi lovit şi alţi elevi, dar până acum niciunul nu a depus vreo sesizare.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vaslui: Vicecampion naţional la lupte umilit de antrenor | NationalNews.ro
  2. Vaslui: Vicecampion naţional la lupte umilit de antrenor | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu