Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Fals angajat al unei benzinării arestat preventiv pentru înşelăciune

Tribunalul VasluiUn bărbat de 32 de ani din municipiul Bârlad, pe numele căruia Tribunalul Vaslui a emis, în luna aprilie a.c., mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fapte comise în luna martie 2014, a fost prins de poliţişti.

Sâmbătă seară, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Biroului de Ordine Publică Bârlad l-au depistat într-un apartament situat pe strada Vasile Pârvan, pe  Gelu L., de 32 ani. Împotriva acestuia, Tribunalul Vaslui a dispus  măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat cercetări cu privire la faptele comise de Gelu L., stabilind faptul că acesta a înșelat mai multe persoane cărora le-a oferit spre vânzare motorină la o valoare sub preţul pieţei. În unele situații, Gelu L. s-a prezentat sub o calitate mincinoasă şi anume de angajat al unei benzinării din localitate. După o înțelegere prealabilă cu privire la cantitatea de motorină, Gelu L. se deplasa cu autoturismul cumpărătorului în zona unei parcări. După ce primea suma convenită, solicita câteva minute de aşteptare, pentru a intra în posesia cheii de la garajul unde era depozitată motorina. Acesta nu mai revenea la locul indicat, iar persoana vătămată constata că a fost înşelată.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad au efectuat cercetări în urma sesizărilor primite la Poliția municipiului Bârlad şi au formulat propunere de arestare preventivă.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fals angajat al unei benzinării arestat preventiv pentru înşelăciune | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu