Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Incendiu cu doi morţi la Gârceni

Un bărbat de 60 de ani şi un minor de 14 ani, din localitatea vasluiană Gârceni, şi-au pierdut viaţa într-un puternic incendiu, produs la o locuinţă ȋn cursul nopţii de marţi spre miercuri.Incendiul a fost  anunţat ȋn dispeceratul inspectoratului în jurul orei 00.40. La faţa locului s-a deplasat un  echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Vaslui, Punctul de Lucru Ivăneşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă care a acţionat ȋn cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la nivelul ȋntregii locuinţe, formate din două camere, o bucătărie şi un hol. După lichidarea incendiului au fost găsite trupurile carbonizate a două persoane, un bărbat de 60 de ani, proprietarul locuinţei şi respectiv un minor de 14 ani, prieten cu fiul proprietarului, venit ȋn vizită la acesta.

Potrivit pompierilor vasluieni, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spaţii închise, respectiv o lumânare lăsată nesupravegheată pe timpul nopţii.

Lăsați un comentariu