Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Bijuterii în valoare de 8.000 de lei furate de o tânără de 17 ani dintr-o locuinţă

O  femeie de 53 ani, din satul Valea Grecului, comuna Duda- Epureni, a sesizat, luni, Poliţia cu privire la furtul unor bijuterii din locuința sa. La domiciliul părții vătămate s-au deplasat polițiști din cadrul Postului de Poliție Duda-Epureni. În urma investigațiilor efectuate, aceștia au identificat o tânără de 17 ani, care își petrecea vacanța la domiciliul femeii. Polițiștii au găsit, ascunse în bagajele minorei, bijuteriile din aur și ceasurile de mână, a căror dispariție fusese reclamată.

Furtul a fost comis în perioada 16-17.08.2014, când persoana vătămată nu se afla la domiciliu. Cunoscând locuința femeii, tânăra a folosit cheile casei pentru a intra într-o cameră,  de unde a luat fără drept bunurile respective.

Bijuteriile și ceasurile sustrase, în valoare de 8000 lei, recuperate de la tânăra în cauză, au fost restituite părții vătămate.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși.

 

Lăsați un comentariu