Sâmbătă 31 Octombrie 2020, Actualizat acum 304 zile 12:00 am

 

Klaus Iohannis ar vrea o casă la Vaslui. „Da, dar din banii mei, nu din banii statului”

Liderul PNL, Klaus Iohannis, i-a răspuns unui vasluian care l-a întrebat, în timp ce se fotografia cu membrii de partid în centrul oraşului, dacă îşi va face o casă şi la Vaslui, pe lângă cele şase pe care le are în Sibiu, că va face asta, însă nu din banii statului, ci din banii săi. Prezent, duminică, la Vaslui, pentru a cere sprijinul membrilor şi simpatizanţilor de partid la apropiatele alegeri prezidenţiale, liderul PNL,Klaus Iohannis, şi-a exprimat intenţia de a-şi face o locuinţă şi în Vaslui, pe lângă cele şase pe care le deţine în proprietate în Sibiu, scrie Mediafax.

De fapt, Iohannis a răspuns unei întrebări venite din partea unui bărbat care se afla în Piaţa Civică din Vaslui, atunci când preşedintele PNL se fotografia şi discuta cu membrii şi simpatizanţii de partid, după o întâlnire electorală, dacă, pe lângă cele şase case pe care le are în Sibiu, îşi va face una şi în Vaslui.

„Da, dar din banii mei, nu din banii statului”, a fost răspunsul lui Iohannis, care însă nu prea l-a mulţumit pe vasluian. „Da, da, din bani de meditaţii…”, i-a replicat bărbatul, care a fost îndepărtat imediat din zonă de membrii liberali, se pare deranjaţi de ironiile vasluianului.

Întrebat şi în conferinţa de presă dacă îşi va construi o casă la Vaslui, Iohannis a spus că se va gândi, mai ales că-i place oraşul. „Sincer, îmi place oraşul şi mă gândesc la asta”, a declarat corespondentului MEDIAFAX liderul PNL, Klaus Iohannis.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, alături de liderul PDL, Vasile Blaga, şi de alţi membri din conducerile celor două formaţiuni, au participat, duminică, în sala Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii celor două partide, în perspectiva apropiatelor alegeri prezidenţiale din toamna acestui an.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Klaus Iohannis ar vrea o casă la Vaslui. “Da, dar din banii mei, nu din banii statului” | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu