Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Tânăr prins în flagrant în timp ce mituia un poliţist să-l ajute să obţină permisul

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Vaslui este cercetat de poliţişti după ce a fost prins în flagrant delict, marţi, încercând să mituiască un ofițer de poliție din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui  pentru a-l ajuta să obţină permisul de conducere.

Tânărul, M.C.E., i-a oferit o sumă de bani pentru a îndeplini un act ce intră în îndatoririle sale de serviciu, dar ofiţerul a anunţat Direcţia Generală Anticoruţie.

În urma denunțului, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA – Serviciul județean Anticorupție Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, l-au prins în flagrant pe M.C.E. în timp ce îi oferea suma de 1.000 de lei ofițerului examinator, pentru a-l declara admis la proba de traseu, etapă a examenului de obținere a dreptului de a conduce pentru categoria B.

Față de cel în cauză a fost începută urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită şi s-a dispus de către procurorul de caz reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore.

 

Lăsați un comentariu