Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Ambulanţă implicată într-un accident la Văleni. Un bărbat a murit, iar o asistentă a fost rănită

O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, marţi, pe DN 24, pe reaza localităţii vasluiene Văleni.

Potrivit celor relatate de conducătorul ambulanței, Mihail H., de 54 ani, din municipiul Huşi, acesta se afla în misiune și se deplasa din direcția Vaslui către Solești, având semnalele sonore şi luminoase în funcţiune. Pe raza localității Văleni, în timp ce se afla în depășirea unei coloane de autovehicule, autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers și al cărui conducător auto nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers către stânga.

Conducătorul autoturismului, Vasilică G., de 46 ani, din municipiul Vaslui a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde l-a scurt timp a decedat. Asistenta medicală, în vârstă de 47 ani, aflată în autospeciala aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări pentru stabilirea  tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.

 

Lăsați un comentariu