Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână

Un bărbat de aproximativ 60 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi după-amiază, după ce a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăşti, comuna vasluiană Pungeşti.

Imediat, la faţa locului au fost direcţionate o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui şi  ambulanţa SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

În momentul sosirii la faţa locului, victima era căzută cu capul în jos  în fântâna  adâncă de aproximativ 18 metri, din care opt metri cu apă şi cu diametru de 0.80 metri.

Pompierii au acţionat pentru scoaterea persoanei din interiorul fântânii, fiind nevoiţi să evacueze o cantitate de apă  pentru a avea acces la victimă, apoi un servant a coborât în fântână, a asigurat victima  cu ajutorul cordiţelor şi centurii de siguranţă cu ajutorul căroră victima a fost scoasă la suprafaţă. Din nefericire, în ciuda eforturilor inteprinse de echipajul medical prezent la faţa locului, efectuând masaj  cardiac mai bine de o oră,  în final au fost nevoiţi să constate decesul.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu