Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Strigător la cer! Tânără de 18 ani violată în grup de şapte tineri

Caz şocant în comuna vasluiană Văleni. O tânără de 18 ani a fost violată în grup de şapte tineri. Totul s-a petrecut în seara zilei de 10 noiembrie. Tânăra s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu Silviu B., de 20 de ani şi Paul B, de 27 de ani. Cei doi s-au oferit să o ducă cu maşina acasă. Ei au mers cu autoturismul pe un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde i-au chemat pe Silviu A., de 21 de ani, Petrică B., de 22 de ani, Ionuţ B., de 20 de ani şi Alin R., de 18 ani. Trei dintre tineri au întreținut raporturi sexuale cu victima împotriva voinței acesteia, care le-a solicitat în repetate rânduri să fie condusă acasă. Ulterior, cei în cauză s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localității Moara Domnească, unde a fost chemat și Ioan S., de 19 ani, din comuna Văleni. Aici, ceilalți 4 tineri au forțat victima să întrețină raporturi sexuale, deși aceasta a continuat să-i roage să o conducă acasă.
În jurul orei 22.30, tinerii au condus victima la domiciliul său și i-au recomandat să nu povestească despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata a relatat părinților, care au sesizat polițiștii prin apel la numărul de urgență 112. De asemenea, a fost solicitată și o ambulanță, victima fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale.
Violatorii au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate.

Lăsați un comentariu