Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

FOTO Ţigări ascunse în roata de rezervă a unei maşini, în bara din faţă şi aripile din spate

Poliţiştii de frontieră vasluieni au descoperit 7.760 de ţigarete ascunse în bara din faţă, în roata de rezervă şi în aripile din spate ale autoturismului condus de un cetăţean român.

Joi, în jurul orei 00.00,  în Punctul de Trecere a Frontieră Albiţa,  s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Cielo, înmatriculat în România, cetăţeanul român Gabriel I., în vârstă de 47 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

Ca urmare a valorificării unei informaţii, cu privire la faptul că autoturismul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului amănunţit efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse în bord, în bara din faţă, în roata de rezervă şi în aripile din spate ale autoturismului, 7.760 ţigarete marca Ashima, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 1707 lei în vederea confiscării şi sancţionarea bărbatului cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.

Lăsați un comentariu