Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Şocant! Un bărbat s-a aruncat în faţa unui tren, în apropierea staţiei CFR Bârlad

calcat de trenUn bărbat a recurs la un gest şocant, miercuri dimineaţă, în apropierea staţiei CFR Bârlad. Individul s-a aruncat în faţa unui tren. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit următoarele: trenul Regio 1863 circula din direcția Iași către Galați. La o distanță de aproximativ 1 km de stația CFR Bârlad, un bărbat, de aproximativ 65-70 ani, s-a aruncat în fața trenului, după care a fost proiectat lângă liniile de cale ferată. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul acesteia.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea identității bărbatului și lămurirea tuturor împrejurărilor în care acesta și-a pierdut viața.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Bârlad, în vederea efectuării autopsiei. Asupra acestuia nu au fost descoperite bunuri sau acte personale. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans albaștri, purta o șapcă de culoare neagră și pantofi de culoare maro.

Persoanele care pot da relații cu privire la identitatea acestuia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau la numărul 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Lăsați un comentariu