Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Microbuz fără drept de circulaţie în România, oprit la Albiţa

politist-de-frontiera-300x187Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au întocmit lucrare penală unui bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova care conducea un microbuz marca Mercedes ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Sâmbătă, în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Victor C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că autoturismul în cauză nu are inspecţia tehnică periodică efectuată.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Lăsați un comentariu