Duminică 25 Octombrie 2020, Actualizat acum 298 zile 12:00 am

 

Baterii de ceas în valoare de aproximativ 7.900 lei, descoperite la Albiţa

Vama-AlbitaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa împreună cu inspectori vamali, au descoperit baterii de ceas noi şi uzate, în valoare totală de 7.904 lei, ascunse sub bancheta din spate a unui autoturism, în roata de rezervă şi printre bagajele din maşina condusă de un cetăţean din Republica Moldova.

Joi, în jurul orei 13.00, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova, Mihail R., în vârstă de 44 de ani.

În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, sub bancheta din spate a autoturismului, în roata de rezervă şi printre bagajele din maşină, 2.500 bucăţi baterii de ceas noi, marca “Renata” şi 58 kg baterii de ceas uzate de diferite tipuri.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a adunat bateriile în vederea predării unei firme de reciclare din Italia.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 7.904 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Mihail R. cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Lăsați un comentariu