Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

50.000 bucăţi de scutece pentru copii, confiscate la frontieră

scutece confiscatePoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, care transporta 49.378 bucăţi de scutece pentru copii, fără să deţină documente legale pentru aceste bunuri.

Joi, în jurul orelor 02.30, poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Huşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Rîşeşti, un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de către Alexandru B., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

La controlul de frontieră efectuat asupra autovehicului au fost descoperite  49.378 bucăţi de scutece pentru copii (Pampers), de diferite mărimi, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Cu privire la cele constate, bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze bunurile în României.

Poliţiştii de frontieră au sancţionat contravenţional cetăţeanul în cauză cu amendă în valoare de 500 de lei, iar bunurile în valoare de 49.378 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Lăsați un comentariu