Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bărbat înecat în apele Prutului

 Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Bumbăta comuna Vetrișoaia a fost căutat de pompierii vasluieni încă de luni după ce a dispărut în zona Prutului, iar hainele i-au fost găsite pe malul apei.
Căutările au început imediat după solicitarea venită din partea IPJ Vaslui, luni, la ora 13.00, acestea au încetat în jurul orelor 21.00 din cauza căderii întunericului, fiind reluate în primele ore ale acestei dimineți.

La misiunea de căutare s-a deplasat, din cadrul Secției de Pompieri Huși, un echipaj format din 6 subofițeri și un ofițer cu un autocamion de intervenție și o barcă pneumatică, fiind sub coordonarea inspectorului șef al ISU Vaslui, col. Neculai Olariu.

Căutările s-au executat de-a lungul malurilor, pe o lungime de aproximativ 500 de metri, cu ajutorul cangelor și ancorelor. Misiunea a fost una de durată, fiind îngreunată de curenții puternici, adâncimea variată în funcție de nivelul apei, vizibilitate reduse din cauza albii nămoloase, precum și de necunoașterea cu exactitate a locului unde s-a înecat.

Trupul acestuia nu a fost găsit nici până acum.

Lăsați un comentariu