Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Accident cu patru victime la Negrești

 Un accident de circulație a avut loc luni pe raza localității vasluiene Negrești, în suburbia Parpanița, în care a fost implicat un autoturism în interiorul căruia se aflau patru persoane.

Imediat la faţa locului au fost direcţionate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui – Garda nr. II de intervenție Negrești, respectiv un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi o ambulanţă SAJ.

La momentul sosirii forţelor de intervenţie în locul producerii accidentului, autoturismul se afla în afara părţii carosabile, răsturnat, fiind necesară descarcerarea șoferului, iar ceilalți trei pasageri, două femei şi o fetiță minoră, aflându-se în exteriorul autoturismului. Pompierii profeșioniști au acţionat pentru degajarea șoferului, asigurarea zonei de intervenție șia măsurilor PSI, precum şi pentru acordarea de ajutor medical de urgență.

Toate cele patru victime, șoferul, barbat în vârstă de 38 de ani prezentând politraumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, fetița de 14 ani și 2 persoane de sex feminin având 38 respectiv 44 de ani, policontuzionate, au fost preluate și transportate către unități spitalicești specializate.

Lăsați un comentariu