Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Mercedes cu acte false, oprit la Albița

Sâmbătă, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un tânăr din Republica Moldova, Ion D., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes S320, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului şi talonului de inspecţie tehnică periodică ale masinii, polițișt au procii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Ion D. a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna martie a acestui an, ocazie cu care a intrat în posesia documentelor prezentate la control, şi că nu are cunoştinţă că documentele sunt false.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Lăsați un comentariu