Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat preventiv după ce a intrat în casă peste o fată de 14 ani și a încercat să o violeze

violataJudecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pe numele unui tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Pungești, cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol.

Sesizarea a fost făcută de o femeie în vârstă de 32 ani, din comuna Pungești, care a afirmat faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, a fost victima unei infracțiuni la viața sexuală.

Din cercetările efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui a rezultat faptul că în seara de 25.10.2015, B. Jănică, în vârstă de 20 ani, din comuna Pungești, a pătruns în locuința femeii, cunoscând faptul că aceasta nu se află la domiciliu. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și a încercat să întrețină, prin constrângere fizică, raporturi sexuale cu minora în vârstă de 14 ani, aflată în locuință.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de viol.

Jănică B. a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a emis pe numele lui B. Jănică mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vaslui: Tânăr arestat preventiv după ce a intrat în casă peste o fată de 14 ani și a încercat să o violeze | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu