Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat preventiv pentru trafic de droguri. Vindea stupefiante tinerilor din Vaslui și Iași

traficant-droguriTânărul de 25 de ani din Săveni, județul Botoșani, care a fost prins în flagrant, la sfârșitul lunii noiembrie a.c., pe raza municipiului Iași, când primea un pachet cu droguri, a fost arestat preventiv.

CostinB. locuiește fără forme legale în municipiul Iași, iar polițiștii l-au prins chiar în momentul în care a intrat în posesia unui colet expediat din Spania în care au fost găsite 133,60 g droguri de risc (tip pulbere).

Pentru probarea activității infracționale a tânărului, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județelor Vaslui, Iași și Botoșani. La aceste activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași și Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoșani, precum și luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Vaslui, Iași și Botoșani.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 2 laptop-uri, 2 telefoane mobile și 1750 E. De asemenea, au fost puse în executare 10 de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie – noiembrie 2015, tânărul de 25 ani a procurat cantități importante de droguri de risc, droguri pe care le punea ulterior în vânzare către tineri din municipiile Vaslui și Iași.

Cel în cauză a fost reținut și prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, introducere în țară de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Pe numele tânărului a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile”, se precizează într-un comunicat al Poliției Vaslui.

Lăsați un comentariu